Kaapverdië
Kaapverdië

Met de kinderen naar Kaapverdië?

De meeste van onze rondreizen zijn goed met (jonge) kinderen te maken. Alleen de wandel & natuurreizen kunnen alleen met kinderen vanaf 12 jarige leeftijd. Of je nou met jonge of wat oudere kinderen reist, we zorgen dat de details goed geregeld zijn. Denk aan een magnetron voor opwarmen babymelk als ze nog klein zijn of een maxi cosi. En als ze wat ouder zijn een zwembad bij de accommodatie, alles op loopafstand en niet te veel verplaatsingen. Ook zorgen we dan dat de kinderen met andere kinderen kunnen spelen en een oppas mama kunnen we ook verzorgen. Zijn de kinderen wat ouder en hebben ze hun eigen wensen op reis? Die kunnen we meenemen in jullie programma. Zo is een gezinsreis naar Kaapverdië met ons tot in de puntjes gergeld voor jullie gezin. 

Onze gezinsreizen

  • Maxi cosi? Allergieën? Andere wensen? Geen probleem!
  • Geen groepsreis maar enkel op pad met jullie gezin
  • Warme ontvangst door onze gastvrouw en heren

Kinderen lastig? Onze gastvrouwen zijn dol op kinderen :)

Rondreis Kaapverdië? Wij helpen je op weg

Gratis eilanden gids Elk eiland heeft zijn eigen unieke karakter Download gratis eilandengids
Foto impressie van de eilanden Bekijk een fotoimpressie van elk eiland Bekijk de fotoimpressie
Eilandmuziek van Kaapverdië Muziek van elk Kaapverdische eiland Beluister de Spotify playlist

De reiservaring die bij jou past. Enkele van onze mogelijkheden

Middagje varen met het gezin

Wat denk je van een dagje zeilen voor de kust met het gezin? Kapitein Eugene vaart op het eiland Sal en haalt jullie op bij de pier. Op het water kunnen jullie lekker genieten aan dek, snorkelen en een heerlijke lunch eten. Het is geen probleem om een halve dag of een hele dag te boeken bij ons. 

Terug naar de tijd van dinosaurussen

Hoe gaaf zou het zijn, om met de kinderen terug te reizen naar de tijd van de dinosaurussen? Op Fogo eiland kun je de machtige vulkaan bezoeken die recent uitbarste. Je loopt in een buitenaards landschap, zo komt de aardrijkskunde les tot leven.

Ontdekken in een gezinsauto

Op de grotere eilanden is het fantastisch om met het gezin op avontuur te gaan. Wij zorgen voor een veilige auto en geen gedoe over extra verzekeringen ter plaatse. Ook hebben we gedetailleerde wegenkaarten en informatie voor je. Zo kun je met een gerust hart met de kids op pad.

Rondreis op maat Bekijk alle rondreizen
4.8 /5
Google Reviews

Gebaseerd op 28 reviews

Wij en de kinderen hebben genoten!

Wij kijken terug op een hele geslaagde zomervakantie in Kaapverdië. Niet alleen wij, maar ook onze kinderen, hebben genoten van de afwisseling van de

Familie Splinter
4 kleine mini vakanties in één

We zijn op 4 eilanden geweest. Deze waren allen zo verschillend, dat het 4 kleine mini-vakanties waren.

Familie Van der Heijden
Fantastische reis!

Wat een fantastische reis naar Kaapverdië. Vier eilanden combineren was een super formule! Ieder eiland met zijn eigen smaak, wat een leuke ontdekking

Familie Rensen
Super reis gehad!

Super reis gehad! Het grote voordeel van een kleinschalig, specialistisch team. Je merkt aan alles dat ze écht weten waar ze het over hebben. Perfecte combi tussen reizen en relaxen, met mooie en slim gekozen accomodaties. Ook de local support altijd dichtbij dankzij de meegeleverde locale simkaart met data!

Ties Rijkers & zoon

Met het gezin naar Kaapverdie?

Natasja

Sinds 2017 reis ik naar de Kaapverdische eilanden en ik kan je helpen met al je vragen.

  • Ik maak voor jou een persoonlijk reisvoorstel
  • Voorstel daarna aanpassen? Geen probleem
  • Alles in één keer goed geregeld en met garanties geboekt

Ons team

We zijn megatrots op onze lokale teams. Betrouwbaar en bij ons in dienst. Zo is je reis niet alleen onvergetelijk, maar, draag je ook bij aan eerlijke lonen en ontwikkeling van Kaapverdië. Op ons hoofdkantoor vlakbij de Dom in Utrecht werken 8 collega's.Wij hebben 4 lokale medewerkers in en ongeveer 125 lokale partners

Onze andere bestemmingen

Voja travel organiseert naast Kaapverdië nog twee andere bestemmingen. Met Voja travel Pacific, ontdek je schitterende eilandengroeppen Tonga & Fiji, waar je met walvissen kunt zwemmen, verblijft op bounty eilanden. En ook de Azoren. De schitterende Portugese archipel in de Atlantische Oceaan. De Pacific is in de periode juni t/m oktober. En de Azoren vanaf april t/m oktober. Meer weten? Neem contact op.

Zes jaar werelzeilen

Joshua is 24 als hij zijn carrièreplannen als advocaat aan de kant schuift en zijn droom volgt. Hij koopt een zeiljacht; doopt het schip Hope en vaart de wijde wereld in. Op Kaapverdië ontmoet hij Katia. het stel wordt verliefd en werkt een jaar op de eilanden. Hij ontdekt dat 90% van de mensen niet verder dan de 2 resorteilanden komt, terwijl Kaapverdie zo veel meer is. Daarom richtte hij Voja travel op. Hij schreef ook het boek: Op reis met de Hope.

Met de kids naar Kaapverdië

Wil je met je kinderen op vakantie naar Kaapverdië? Dat kan. De Kaapverdische eilanden zijn bijna 6 uur vliegen, dus het is prima te doen qua reistijd. De eilandengroep is een exotische bestemming, en je kunt d eilanden kiezen die bij je reisplannen passen. Een kortoverzicht:

Zee en Strand

Sal en Boa Vista staan vooral bekend om de mooie stranden. Hier kunnen de kids lekker in het zand spelen of tussen de schildpadden snorkelen. Vooral het dorpje Santa Maria op Sal is bovendien gezellig; alles is op loopafstand en er zijn verschillende barretjes en restaurantjes dicht bij elkaar.

Culturele hart en exotisch paradijs

De eilanden Sao Vicente en Santo Antao staan vooral bekend om de Kaapverdische cultuur en exotische landschappen. Een goede keus voor een wat avontuurlijkere vakantie met kinderen vanaf 2 jaar, die een eerste kennismaking met Afrika Light willen.

Variatie en het vulkaan eiland

Het eiland Santiago is het grootste en meest gevarieerd. Het eiland Fogo is een vulkaaneiland waar recentelijk nog een uitbarsting plaatsvond. Indrukwekkend om de gevolgen te zien. Daar komt de Aardrijkskunde les mee tot leven.  Geschikt voor kinderen vanaf een jaar of zes - zeven.

Kindvriendelijk land

Kaapverdianen zijn een vriendelijk volk. Dat gevoel komt tot uiting in het woord ‘morabeza’ dat ongeveer gelijk staat aan het woord ‘gezelligheid’ en ‘wees welkom’. Ook zijn Kaapverdianen dol op kinderen. Overal waar je komt, worden kinderen met een warme glimlach ontvangen. Wees dus niet bang om vragen te stellen of speciale wensen uit te spreken - de locals helpen je graag.