Kaapverdië
Kaapverdië

Werken bij ons

Dit zijn onze openstaande vacatures. Heb jij sterke talenten, vaardigheden en deel je onze ambitie? Dan kun je ons ook je open sollicitatie sturen.

Voja travel maakt reizen eerlijk. Reizen is schitterend. Het verbindt, het schept vrijheid, het zorgt voor zelfontwikkeling. Maar er kleven ook nadelen aan. Vliegen creëert CO2 uitstoot. Reisgelden komen grotendeels bij multinationals en nauwelijks bij de lokale bevolking. Voja travel verandert dit en creëert reizen die goed zijn voor de reiziger, de planeet en de lokale bevolking.

Voja begon in 2017 als een ambitieuze travel start up en is inmiddels uitgegroeid tot 12 fte. Bij ons werken betekent werken in een high performance cultuur. Wat ons bindt zijn onze waarden: human development, openness en elke dag ontdekken.

Werken bij ons betekent werken in een jong, ambitieus en hecht team van toptalenten. Wij werken allemaal vol passie aan onze gezamenlijke missie. Daarbij werken we nu aan onze volgende bestemming(en).

Als je bij ons werkt groei en ontwikkel je razendsnel met behulp van je eigen initiatief, trainingen binnen onze inhouse Academy en 1 op 1 Personal Coaching door onze top executive coach. Continue verbeteren dus, van mens (het ik), het team (het wij) en de organisatie. Zo realiseren en vieren wij samen topresultaten.